Coaching pakker


Veien videre sammen med Thomas Aagesen som din coach

Suksessen din, uansett hva slags mål du ønsker å oppnå, er avhengig av forpliktelse. Det at du leser dette, betyr at vi allerede har pratet sammen, kartlagt din situasjon, og blitt enige om et samarbeid for din suksess. Et samarbeid betyr at vi begge to forplikter oss hundre prosent til målet ditt. Utifra ditt behov og din situasjon, kan du velge mellom fem forskjellige pakkepriser, med rabatt fra 10 til 30 prosent, avhengig av hvor lenge du vil forplikte deg til vårt samarbeid.

Straks du har valgt pakken din, tar jeg kontakt for å avtale detaljene rundt din handlingsplan for suksess.

[pricing_table columns="3" alignment="center"] [pricing_column id="2237" title="4 uker" features="4 timer | 10% rabatt" image="false" highlight="false" image="true"] [pricing_column id="2238" title="2 mnd" features="8 timer | 15% rabatt" image="false" highlight="true" image="true"] [pricing_column id="2239" title="4 mnd" features="16 timer | 20% rabatt" image="false" highlight="false" image="true"] [/pricing_table]

 

Langsiktig samarbeid

For deg som vil ha et lengre samarbeid med meg, så finnes det to pakker som forankrer suksessen din. Med disse vil jeg hjelpe deg å korrigere kursen hver uke, og holde deg ansvarlig for å oppnå det livet du ønsker deg.

Du kan få den karrieren og livsstilen du drømmer om, og med en av disse pakkene gjør vi den drømmen helt realistisk og garantert oppnåelig.

Sammen tar vi det dypdykket som trengs for å hente fram det beste potensialet, sånn at du kan utvikle den livsstilen du vil ha.

[pricing_table columns="2" alignment="center"]

[pricing_column id="2240" title="6 mnd" features="24 timer | 25% rabatt" image="false" highlight="true" image="true"]

[pricing_column id="2446" title="1 år" features="48 timer | 30% rabatt" image="false" highlight="false" image="true"]

[/pricing_table]