hjemmebakt takknemlighet

Hjemmebakt Takknemlighet

Du vet jo at du kan bake boller hjemme på kjøkkenet, uten en profesjonell bakers veiledning. Men du kan også "meditere" for å øke takknemligheten i hverdagen, og leve et lykkeligere liv, uten en japansk munks veiledning...

Du må kunne lese konteksten, det som står mellom linjene, for å virkelig forstå et tema. Akkurat sånn er det med livet. For å virkelig forstå lykke, for å skaffe mer av den, må du lære å bake takknemlighet hjemme hos deg selv. Takknemlighet er konteksten, den skjulte faktoren mellom linjene i livet, som virkelig skaper mer lykke. Last ned rapporten nå, og ta stegene mot et lykkeligere liv som ikke er preget av frykt.

Takknemlighet
Dette handler om takknemlighet, faktoren som starter prosessen av å motta, i følge Jim Rohn. Og jeg er helt enig; før du "får noe" tilbake i livet, må du ha riktig holding til takknemlighet. Jeg garanterer aldri resultater til leserne eller kundene mine, likevel er jeg sikker på at mer takknemlighet i ethvert menneskes hverdag fremmer mer optimisme og glede i livet. Vi sees på den andre siden når du har lastet ned denne gratis rapporten.