Dette Er Hva Panikkangst Bloggen Handler Om…

panikkangst.org handler om modighet og suksess…

Hvis du trenger en løsning som fjerner frykt og skaper suksess, så er det veldig sannsynlig at du har havnet på det rette stedet. Dette nettstedet er ment på å gi deg akkurat det du trenger for å bli kvitt angst – og ikke minst veilede deg mot suksessen og det livet du aller mest ønsker å leve.

Uansett hva slags angst du strever, eller hva slags suksess du håper på, så kan dette stedet være svaret du har lett etter! For å stoppe angst en gang for alle må du vite mer enn det tradisjonelle råd og metoder forteller deg. Og nettopp det er hva du vil få via dette nettstedet. Det er nemlig visse fremgangsmåter og faktorer du må kunne, både for å løse opp i angst problemet ditt og for å sette kursen mot det livet du drømmer om.

Disse fremgangsmåtene og faktorene er nettopp hva dette nettstedet handler om…

Slik Kan Panikkangst programmet Hjelpe Deg

Jeg bestemte meg for å starte dette nettstedet etter at Craig Ballantyne delte sin historie om frykt for panikkangst. Jeg hadde ansett ham som en mentor i mange år, og ble ganske overrasket når han fortalte historien sin om at han slet veldig med angst, og at det satte store hindringer mellom ham og den suksessen han drømte om.

Et angstkurs på Internett gjorde at Craig ble kvitt panikkangsten sin. Og det åpnet opp en verden av muligheter for ham. I dag er han en ledende internasjonal mentor innen helse og trening. Han forklarer suksessen sin med at han en dag tok kontroll over livet sitt og kvittet seg med panikkangsten. Jeg kjenner meg veldig igjen i ham og historien hans. Og det inspirerte meg til å lage dette nettstedet, som i dag har blitt til et sted der flere og flere nordmenn finner hjelpen de trenger for å bli kvitt angsten sin.

Jeg har selv levd et liv preget av angst, og spesielt da med frykt for sosiale situasjoner. Og jeg har funnet nøkler som låser opp dørene, og leder opp og ut av angst helvete! Disse nøklene kan du også bruke.

“Og jeg har funnet nøkler som låser opp dørene, og leder opp og ut av angst helvete!”

Fordelen Med Panikkangst Programmet

Det finnes et mangfold av online kurs som har behandlet tusenvis av fornøyde deltakere (inkludert Craig og meg selv). Jeg er såpass interessert i dette at jeg liker å lese, delta og evaluere alt som befinner seg på markedet innen angstbehandling. Jeg er derfor trygg på at programmet mitt er en god start på din egen panikkangst behandling.

Jeg kan fortelle deg om mange episoder der jeg har opplevd panikkangst. For eksempel om den gangen jeg sprang ut av klasserommet på universitetet rett før en presentasjon og gjemte meg på toalettet. Faktisk er det sånn at jeg helt siden ungdomsskolen, fra den tiden jeg ble mobbet, har strevd ganske hardt med sosial angst.

Med erfaring rundt egen angst, og med kunnskap og metoder fra kurs, bøker og seminar, føler jeg meg helt trygg på å kunne takle enhver sosial sammenheng eller andre stresspregede situasjoner! Jeg føler meg også trygg på at du kan få god nytte av dette nettstedet, og at jeg kan bidra til at du kvitter deg med angsten din.

Dette nettstedet gjør at jeg får jobbe med interessen min. Det er utrolig tilfredsstillende å jobbe med noe man har genuin interesse for. Dette nettstedet hjelper meg å få kontakt med folk, og det setter meg i stand til å hjelpe dem som trenger det. Så, tusen takk for alle de gode tilbakemeldingene. Jeg setter enormt stor pris de fine ordene, og er takknemlig for å kunne hjelpe på veien til modighet og suksess.

Thomas ;)