Personvernsregler

personvern & betingelser

Adresse: Hunsfos næringspark, Hunsøya, 4700 Vennesla

Kontakt: Thomas Aagesen, Tlf: 40120960, post@panikkangst.org

Nettstedsadresse: https://panikkangst.org

Ditt personvern er viktig for meg. For å bedre beskytte personvernet gir jeg denne kunngjøringen som forklarer min online praksis og de valgene du kan gjøre om hvordan informasjonen blir innhentet og brukt. For å gjøre denne notisen lett å finne, gjør jeg den tilgjengelig på min hjemmeside og de steder der personopplysninger kan bli etterspurt.

Innsamling av personlig informasjon

Når du besøker Panikkangst.org vil datamaskinens IP-adresse bli logget sammen med datoer og klokkeslett for tilgang. Denne informasjonen blir bare brukt til å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelser og samle bred demografisk informasjon til internt bruk. Ved bruk av informasjonskapsler kan jeg spore brukeres aktiviteter på dette nettstedet for å måle annonse effektivitet. Det er viktig at du forstår at registrerte IP-adresser ikke knyttes til personlig identifiserbar informasjon.

Panikkangst.org samler inn navn, epost og telefonnummer for å gi best mulig hjelp til de som besøker nettsiden. Dette gjøres enten du ønsker å prate med Thomas Aagesen på LIVE chatten, sende ham en melding, kommentere en artikkel på bloggen, lese en av hans nedlastbare bøker, eller bestille coaching av ham. Ved å trykke på ‘Jeg forstår’ nederst til høyre på denne nettsiden godtar du disse retningslinjene. Du kan når som helst be om at din informasjon blir slettet hos Panikkangst.org.

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be meg om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil jeg opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for “Husk meg” vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at jeg kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Som bruker kan du selv se, redigere og slette dine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene jeg har om deg. Dette omfatter all data du har gitt meg. Du kan også be om at jeg sletter alle personopplysninger jeg har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger jeg er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Når du besøker nettsiden min, samler jeg:

  • Produkter du har sett: Jeg bruker dette til for eksempel å vise deg produkter du nylig har sett
  • Plassering, IP-adresse og nettlesertype: Jeg bruker dette til formål som estimering av skatter og frakt
  • Fraktadresse: jeg ber deg om å skrive inn dette, slik at jeg for eksempel kan estimere frakt før du legger inn en bestilling, og sende deg bestillingen!

Jeg bruker også informasjonskapsler for å holde oversikt over innholdet i handlekurven mens du surfer på nettstedet mitt.

Når du kjøper fra meg, ber jeg deg om å gi informasjon, inkludert navn, faktureringsadresse, fraktadresse, e-postadresse, telefonnummer, kredittkort/betalingsinformasjon og valgfri kontoinformasjon som brukernavn og passord. Jeg bruker denne informasjonen til for eksempel:

  • Sende deg informasjon om din konto og bestilling
  • Svare på forespørsler, inkludert tilbakebetalinger og klager
  • Behandle betalinger og forhindre svindel
  • Sette opp din konto for butikken min
  • Overholde alle juridiske forpliktelser jeg har, som å beregne skatt
  • For å forbedre mine butikktjenester
  • Sende deg markedsføringsmeldinger, hvis du velger å motta dem

Hvis du oppretter en konto, lagrer jeg ditt navn, adresse, e-post og telefonnummer, som vil bli brukt til å fylle ut kassen for fremtidige bestillinger.

Som hovedregel tar jeg kun vare på opplysninger om deg så lenge jeg trenger dem til de formål som opplysningene er samlet inn til, og jeg ikke lenger er lovpålagt å beholde dem. Jeg vil for eksempel tar vare på ordreinformasjon av regnskaps- og skattemessige årsaker. Dette inkluderer navn og e-postadresse samt faktura- og leveringsadresse.

Jeg tar også vare på kommentarer og produktomtaler, hvis du velger å skrive dem.

Lenker til tredjeparts nettsteder

Det kan hende at jeg henviser til andre nettsted for din bruk og referanse. Jeg er ikke ansvarlig for retningslinjer på disse nettstedene. Du bør være oppmerksom på at personvern av disse nettstedene kan avvike fra min egen.

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Kontaktskjemaer

Besøkende kan sende inn kontaktskjema med navn, epost og telefonnummer for å motta nyhetsbrev eller informasjon, slik at nettstedet kan gi mest mulig service til dem som ønsker det. Denne informasjon lagres på ubestemt tid, og brukes kun for å gi best mulig service og informasjon, og/eller fortelle om tilbud og nye programmer.

Betingelser for kjøp

Panikkangst.org sine kunder skal føle seg trygge og bli ivaretatt med den aller beste service. Som et ledd i trygg handel anbefaler jeg potensielle kunder å lese betingelsene mine før de kjøper program eller coaching av meg. Prisene er oppgitt i norske kroner (NOK), og jeg benytter meg av retten til å endre priser når som helst uten forbehold. Jeg beholder meg også retten til å reservere meg mot feil prissetting.

Aldersgrensen for kjøp er 18 år. Folk under 18 år må ha samtykke av sine foresatte. Et kjøp krever at ditt navn og din epost registreres i våre systemer. Din epost fungerer også som ditt brukernavn, så dobbelsjekk at denne er riktig ved bestilling.

ANGRERETT

Med henvisning til angrerettlovens kapittel 6, paragraf 22: Det er ikke angrerett ved kjøp av digitale produkter.

– tjeneste etter at tjenesten er levert, dersom levering har begynt med forbrukerens uttrykkelige forhåndssamtykke, og forbrukeren har erkjent at angreretten vil gå tapt når den næringsdrivende har oppfylt sine forpliktelser etter avtalen.

– levering av digitalt innhold som ikke leveres på et fysisk medium, dersom leveringen er begynt med forbrukerens uttrykkelige samtykke og forbrukeren erkjenner at angreretten dermed går tapt.

Tjenesten regnes som levert straks du kjøper et program hos Panikkangst.org, ettersom du får umiddelbar tilgang til hele tjenesten og det digitale materiellet for programmet. Dermed gjelder ikke angreretten.

Når det er sagt, så skal Panikkangst.org skal stå for den beste service og kvalitet i bransjen, og vil alltid sørge for en god opplevelse for kundene sine. Derfor vil jeg gjerne imøtese og komme til enighet med kunder som ønsker å heve kjøpet innen rimelig tid etter at handelen er gjennomført. Da trenger jeg skriftlig beskjed om dette på e-post senest fem (5) virkedager etter gjennomført kjøp.

VILKÅR

Umiddelbar tilgang til programmet gis til kunden etter gjennomført kjøp. Du oppfordres å følge eventuelle direktesendte leksjoner, men disse blir også tilgjengelige som del av programmateriellet hvis du trenger å se det senere.

Kursmateriell er kun til eget bruk

Kunden har ikke lov til å dele innhold med andre. Kopiering og deling av kopibeskyttede innhold kan føre til utestengelse og oppsigelse av programmedlemskapet. I alvorlige tilfeller med større omfang av deling kan slike saker bli politianmeldt og straffeforfulgt. En programlisens kan kun benyttes av et enkelt individ. Ved behov for et større antall lisenser, må det avtales og bestilles etter avtale.

BETALING

Medlemskap betales med VISA eller Mastercard. Nettstedet har den sikreste form for betalingsoppsett med kryptering av informasjon gjennom sikkerhetssertifikat (SSL), hvorpå heller ikke Panikkangst.org får tilgang til din kortopplysning.

BRUKERSTØTTE

Som kunde får du direkte kontakt med meg hvor spørsmål kan bli besvart, enten gjennom direktesendinger, via gruppe på Facebook eller gjennom direkte kontakt på Skype/telefon/sms/epost– alt avhengig av hva slags program eller coaching du kjøper av meg.

Endringer i denne personvernerklæringen

Innholdet i denne uttalelsen kan endres når som helst, etter mitt skjønn.

Hvis du har noen spørsmål angående retningslinjer for personvern på dette nettstedet, så kontakter du GründerMedia.