Seks ting du bør avvenne deg hvis du lider av panikkanfall…

Panikkanfall er noe som kan skje med hvem som helst. Hvis du opplever gjentatte episoder, er det seks ting du bør avvenne deg…

Det er ikke uvanlig å verken tro eller å gjøre disse tingene. De stammer ofte fra tillært atferd. Enten det, ellers så gjør du dem for å dekke over det som skjer med deg. Nå som du får innsikt i hva disse tingene er, kan du korrigere dem og ikke la dem påvirke livet ditt mot det negative lenger.

1. Du er HEMMET!

Du tror at du ikke klarer å kontrollere følelsene dine. Når du opplever panikkanfall, er det lett å tro at du ikke kan gjøre noe med det. At angsten hemmer deg og bestemmer. At du ikke har noe kontroll over situasjonen. Men det har du, så slutt å tro at du ikke har kontroll!

2. Du er FEILFOKUSERT!

Du fokuserer for mye på panikkanfallene. I stedet for å håndtere de problemene som kan ha forårsaket panikkanfallet, fortsetter du å tenke på anfallene dine. Du begynner å frykte dem mer og mer. Du gir dem større og større kontroll over deg. Til slutt har du utviklet generell angst. Dette kan motvirkes ved å lære deg teknikkene vi tar for oss i medlemskapet. Så slutt å fokuser på selve anfallet, men heller rett fokus mot de riktige teknikkene og de underliggende årsakene!

3. Du er SELVKRITISK!

Du er selvkritisk! Du klandrer deg selv for at du føler det på denne måten. Mange ting kan påvirke hvordan du føler deg. Se for deg at følelsene er signaler som forteller om du er på rett vei i livet, eller om noe trenger å korrigeres. Så ikke legg lokk på følelsene, men møt dem, og bruk dem for komme deg videre i livet.

4. Du er FEIG!

Du ignorerer problemet. Ingen ønsker i utgangspunktet å få panikkanfall, men hvis du får det, er det i din beste interesse å akseptere det. Så ikke stikk hodet i sanden og lek struts, men innse problemet og jobb deg gjennom det! Du kan ikke rømme fra dette. Du må jobbe deg gjennom det.

5. Du er SKAMFULL!

Du føler ikke det er nødvendig å prate med noen om de gjentatte anfallene dine. Å prate med en terapeut, eller en samtale partner, er ingenting å skamme seg over. De eksisterer for å hjelpe folk som lider av panikkanfall, så slutt å skam deg for å ha slike anfall!

6. Du er REDDHARE!

Du lar frykten for anfall styre livet ditt. Om du ikke går ut hjemmefra, unngår venner og familie, og gir opp de tingene du en gang likte å sysle med, tyder på at du frykter å få nye panikkanfall. Dermed lar du frykt styre livet ditt. Så lær deg de riktige teknikkene for å stoppe anfall, prat med noen som forstår hva du går igjennom, og ikke la frykten styre livet ditt lenger!

Invitasjon til å få få slutt på panikken og angsten:

Nå tenker du kanskje at det er lett for meg å si, at du ikke skal være flau eller skamfull fordi du lider av panikkanfall. Vet du, jeg smykker meg med stolthet over at jeg har lidd av noe så jævlig som panikkanfall. Det har nemlig gjort meg sterkere på så mange måter, og jeg tror 100% sikkert at du også kan bli kvitt hele angsten.

Negative tanker kan bokstavelig talt mane frem et anfall. Ikke la frykt og angst hindre deg i å håndtere dette riktig. Møt frykten og ta tilbake kontrollen over livet ditt. De seks tingene som nevnt i denne artikkelen er ting som bare hindrer din fremgang. Når du har avvent deg disse, vil du være bedre rustet til å leve et liv uten panikkanfall.

For å lære teknikkene som stopper panikkanfall og fjerner angst, inviterer jeg deg til å bli medlem på Panikkangst.org, så kan du straks begynne og bygge opp under et mer fredelig liv.

Publisert på