Ta Full Kontroll

Hei,

thomas profil bilde rundt

Velkommen! Mitt navn er Thomas Aagesen, og dette er medlemsiden som tar for seg selvdisiplinen som kreves for å bli kvitt angsten og leve det livet du drømmer om. Jeg er virkelig glad for at du har valgt å bli medlem og at du er her med meg nå.

Herfra kan jeg love deg at du er under mine vinger, som betyr at jeg jobber hardt for at medlemskapet skal gi deg den beskyttelsen og veiledningen du trenger for å leve et angstfritt liv. Last ned boken Ta Full Kontroll via linken rett under denne teksten.

Last ned og les boka nå.

 

LAST NED BOKA

Fremgangsmåten på Panikkangst.org er basert på personlige erfaringer, samt masse bøker og kurs om behandling av angst. Alle medlemskapnivåer  hos meg er tuftet på essensen av det jeg mener er beste måte å bli kvitt angst på. Jeg vil hele tiden sikre at Panikkangst.org kan kalles spydspissen innen norsk angstbehandling på Internett, og setter derfor pris på all tilbakemelding.

 

Bestill dine 20 minutter med personlig veiledning her. Trykk på knappen og velg en tid som passer for deg i kalenderen.

Bestill Coachingen