takknemlighet

Takknemlighetens Ringvirkninger

Hei,

thomas profil bilde rundt

Velkommen! Mitt navn er Thomas Aagesen, og dette er medlemsiden som ankrer på plass takknemligheten i livet ditt, og den selvrefleksjonen som kreves for å skape lykken som du ønsker at livet skal bestå av. Jeg er virkelig glad for at du har valgt å bli medlem og at du er her med meg nå.

Herfra kan jeg love deg at du er under mine vinger, som betyr at jeg jobber hardt for at medlemskapet skal gi deg den beskyttelsen og veiledningen du trenger for å leve et lykkelig liv, uten frykt. Les boken Takknemligheten Ringvirkninger via linken rett under denne teksten. I stedet for å lese den direkte i nettleseren, anbefaler jeg at du eksporterer den til Amazon Kindle, Apple iBooks eller Google Play Bøker for en smidigere leseopplevelse.

 

takknemlighet

 

Les boken nå 

Og her er arbeidsboken til kurset, og det er helt vitalt at du faktisk utfører denne aktive biten og gjennomfører oppgavene. Det er rutinen og evnen til gjennomføring som gir deg det du vil ha!

Jobb med arbeidsboken 

Fremgangsmåten på Panikkangst.org er basert på personlige erfaringer, samt masse bøker og kurs om behandling av angst. Alle medlemskapnivåer  hos meg er tuftet på essensen av det jeg mener er beste måte å bli kvitt angst på. Jeg vil hele tiden sikre at Panikkangst.org kan kalles spydspissen innen norsk angstbehandling på Internett, og setter derfor pris på all tilbakemelding.

Bestill dine 20 minutter med personlig veiledning her. Trykk på knappen og velg en tid som passer for deg i kalenderen.

 Bestill Coachingen